0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Шок на Монро гас-магнум РВ

Шок на Монро гас-магнум РВ

DEN 2.33
Достапно за нарачка

Достапност

Собранието на склопувањето на метежот Monroe Oespectrum го намали бучавата, вибрациите и грубоста-системот за активна контрола на технологијата Twin обезбедува исклучителна контрола под повеќето услови на возење, додека изолира бучава поврзана со влијанието, вибрациите и грубоста. Исклучително ракување - раселено вентилирање на шипката, подесено специјално на секое возило, се прилагодува на екстремите на патот за да обезбеди конзистентност и непречено возење (на повеќето апликации). Конзистентно возење-ОЕ цело време течност содржи специјални адитиви за да помогне при екстремни температури и помага во намалувањето на распаѓањето на нафтата. Контрола и издржливост-клипот со флуон, обезбедува конзистентно запечатување помеѓу клипот и цевката за притисок за подобра контрола и зголемена издржливост. Подобрува перформанси-Полнењето со азотно гас одржува контакт со гуми до пат за подобрено возење и ракување со намалување на аерацијата (на повеќето апликации). Подолг сервисен живот-хромирано позлатен клип, бронзено засилено шипка за лежиште и специјален заптивка за единечна усна обезбедува издржливост и подолг животен век на услугата (каде што е применливо). Факултативно браник за подигање/џвакање на прашина - заштитниот багажник за прашина ја намалува нечистотијата и влагата, додека браникот на џунк го намалува тешкото движење на суспензијата (и двете се продаваат одделно). Специјален браник за подигање/џвакање на прашина : Заштитниот багажник за прашина ја намалува нечистотијата и какво било градење на влага. Bumentume Bumper помага да се спречи сериозно движење на суспензијата. Butper и браник за прашина и џвакање се продава одделно.

За производот

Избор на клиент