0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Нов 82-13091A Регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2007 година- Нисан

Нов 82-13091A Регулатор на прозорецот Заден лев дел од 2007 година- Нисан

DEN 505.60
Достапно за нарачка

Достапност

Регулаторите за нови прозорци се дизајнирани да ја зголемат вредноста на вашиот мотор за лифт на прозорецот. Заменувањето на регулаторот на прозорецот ќе помогне да се обезбеди минимизирање на моторот и исцрпувањето. Оригиналните неуспеси во дизајнот и слабите страни што предизвикуваат предвреме да не успее моторот да не успее да се идентификуваат и да се обезбедат долготрајни перформанси. Инженерите на кардон ја користат најновата технологија и иновации за да создадат висока вредност по ниска цена, обезбедувајќи квалитетен производ и вие и вашето возило може да се потпрете. Апликација за возила : Nissan Altima 2012-07, Maxima 2014-09. Самостојно регулатор за лифт на прозорецот, обезбедува поекономично решение за фиксирање на вашето возило . О.Е.М. Пропустите на дизајнот се идентификуваат и корегираат за долготрајни перформанси . ги исполнува или надминува О.Е.М. перформанси . Секоја единица е 100% нова, обезбедувајќи сигурна операција за лифт на прозорецот . Загарантирана форма, форма и функција . ОЕ Референца : 82721 JA000.

За производот

Избор на клиент