0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Брат MFC-6490CW 2pk SD yld Black

Брат MFC-6490CW 2pk SD yld Black

DEN 1.00
Достапно за нарачка

Достапност

Ова е кертриџ за бренд OEM Jet Brother (SD Black) кој работи со следниве печатачи / машини (DCP-165 C, DCP-375 CW, DCP-385 C, DCP-395 CN, DCP-585 CW, DCP-J125, DCP-J140 W, MFC, MFC -250 C, MFC-255 CW, MFC-290 C, MFC-295 CN, MFC-490 CW, MFC-495 CW, MFC-5490 CN, MFC-5890 CN, MFC-5895 CW, MFC-6490 CW, MFC-290 CW, MFC-290 CN -795 CW , MFC-990 CW, MFC-J220 C, MFC-J265 W, MFC-J270 W, MFC-J410 W). Карактеристики на производот : Карактеристики на кертриџ : Brother Innobella Компатибилен со : Brother DCP-165, 255, 295, 375, 385, 395, 585, J125, J140, MFC-250, 255, 290, 295, 490, 495, 5490, 5890, 5895, 6490, 6890, 790, 795, 990, J220, J265, J270, J410, J415, J615, J630, Justio MFC-5890 Duty Cycle : До 450 страници ISO/IEC 24711 Вклучен QTY : 2 PACK PINTING COLOR : Технологија за црно печатење : -Јет Брат LC612 PKS - 2 -пакет - Црна - Оригинална - Касета Тип на производ : Касети придобивки од овој производ : Добијте до 450 страници по кертриџ од оваа 2 -пакет на касети со стандарден принос Innobella. Стандарден принос црно. DCP-165 C, DCP-375 CW, DCP-385 C, DCP-395 CN, DCP-585 CW, DCP-J125, DCP-J140 W, MFC-250 C, MFC-255 CW, MFC-290 C, MFC-295 CN, MFC-490 CW, MFC- 495 CW, MFC-5490 CN, MFC-5890 CN, MFC-5895 CW, MFC-6490 CW, MFC-6890 CDW, MFC-790 CW, MFC-795 CW, MFC-990 CW, MFC-J220 C, MFC-J265 W, MFC-J270 W, MFC-J410 W. OEM брат бренд Стандарден принос црно. DCP-165 C; DCP-375 CW; DCP-385 C; DCP-395 CN; DCP-585 CW; DCP-J125; DCP-J140 W; MFC-250 C; MFC-255 CW; MFC-290 C; MFC-295 CN; MFC-490 CW; MFC-495 CW; MFC-5490 CN; MFC-5890 CN; MFC-5895 CW; MFC-6490 CW; MFC-6890 CDW; MFC-790 CW; MFC-795 CW; MFC-990 CW; MFC-J220 C; MFC-J265 W; MFC-J270 W; MFC-J410 W. ОЕМ Брат Брат. Премиум квалитет, брзо се испорачува!.

За производот

Избор на клиент