0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 31.52
Достапно за нарачка

Достапност

Започнете мали. Одете големи : Со една единствена, целосно собрана табла и една улична пречка во секој пакет, уличните хитови се совршени за да научите како да ги совладате табелите со прсти на палубата! Започнете со мало и господар едно парче пред да додадете дополнителни елементи . Целосно собрана табла : Крстарење наоколу на вклучената, целосно собрана табла! Чувствувајте се како про возење на официјална табла од вистински скејт -компании со автентична графика!. Прилагодливо : Откако ќе ги имате сите улични хитови пречки, прво ја погодивте железницата или полицата? Или ја започнувате рампата на железницата? Од тебе зависи! Исечете ги улиците и покажете неколку болни улични линии!. Соберете ги сите нив : Соберете ги сите технолошки улични улици удираат парчиња за епски уличен скејт (секој продаден одделно)! Од рабници, рамни шипки и лавици за велосипеди, научете како да пристапите и да го совладате секој елемент на улиците хитови серија!. Вклучува : 1 собрана технологија палуба, 1 пречка. ПРЕДУПРЕДУВАЕ : Опасност за гушење - мали делови. Не за деца под 3 години . опфатени со посветеност на магистерската грижа за спин. Ако имате проблем со спин мајсторски производ што го купивте од овластен продавач, ние ќе го решиме! Бидејќи спин мајсторот не е во состојба да го контролира квалитетот на производите што се продаваат од неовластени продавачи, освен ако не е поинаку забрането со закон, заложбата за нега не е достапна за производи купени од неовластени продавачи. Заложбата за нега е ограничена на оригиналниот купувач на крајни корисници. Исто така, може да се бара да обезбедите доказ за купување и/или слика на вашиот производ за да го вртите мајсторот за да ја потврдите подобноста. Спин мајстор го задржува правото да ги потврди информациите, да бара валиден доказ за купување и да го негира барањето по своја дискреција.

За производот

Избор на клиент