0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Инди грав Nespresso компатибилни кафе -парчиња, алфа сортен пакет, брои

Инди грав Nespresso компатибилни кафе -парчиња, алфа сортен пакет, брои

DEN 623.20
Достапно за нарачка

Достапност

Од најдобрите независни фарми низ целиот свет, ви носиме инди грав - капсули компатибилни со кафе и еспресо. Овој пакет со разновидни капсули на индиски грав Nespresso содржи 5 печени : Mutt, Grind, Guru, Globetrotter и Renegade од различни интензитети. Капсулите за еспресо со разновидност на пакетот се компатибилни со машините за оригинална линија на Nespresso. Нашите парчиња не се компатибилни со машините Vertrouline. Инди грав е повеќе од кафе, тоа е гориво за живот. Бру -некои. Пијте малку. Излезете и набавете ги сите капсули или парсули компатибилни со Nespresso се херметички, херметички запечатени кои ја зачуваат свежината и го задржуваат само-земјата вкус на кафе. Инди грав не е поврзан со Неспресо, а Неспресо е регистрирана трговска марка совршен како подарок за празникот за секој што поседува машина Неспресо и му се восхитува на Вистинскиот еспресо. Етички извори, стручно измешано, целосно оригинално. Од најдобрите независни фарми низ целиот свет, ви носиме инди -грав - неспресо компатибилно кафе и еспресо капсули . Овој индиски грав неспресо капсули сорта со разновидни пакувања содржи 5 печени : мута, мелење, гуру, глобутротер и ренегада од различни интензитети . Капсулите за еспресо со разновидност на пакетот се компатибилни со машините за оригинална линија на Nespresso. Нашите парчиња не се компатибилни со машините Vertrouline . Инди грав е повеќе од кафе, тоа е гориво за живот. Бру -некои. Пијте малку. Излези и земи неколку. Сите капсули или парсули компатибилни со Nespresso се херметички, херметички запечатени кои ја зачувуваат свежината и го задржуваат самоуверен вкус на кафе. Инди грав не е поврзан со Неспресо, а Неспресо е регистрирана трговска марка.

За производот

Избор на клиент