0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
Шах и проверка поставена со стаклена табла 9 ”

Шах и проверка поставена со стаклена табла 9 ”

DEN 463.68
Достапно за нарачка

Достапност

Доволно елегантно за да оставите надвор кога не играте или сакате да одржувате игра прикажана за идна референца, овој сет на шах и четки има замрзнати и јасни шаховски парчиња со чиста стаклена табла. Шах : Се верува дека е измислена пред повеќе од илјада години, играта на шахот го обезбеди своето место како вистински крал на сите игри на табли. Checkers : Едноставна игра со бескрајни варијации на игра, која продолжува да биде една од најпопуларните стратешки игри во светот. Доволно елегантно за да заминете на екранот кога не играте. Замрзнати и јасни шаховски парчиња. 9 "чиста стаклена табла. На возраст од 8 и повеќе години. Посветеност. Ако имате проблем со спин мајстор производ што го купивте од овластен продавач, ние ќе го решиме! Бидејќи спин мајсторот не е во состојба да го контролира квалитетот на производите што се продаваат од неовластени продавачи, освен ако не е поинаку забрането со закон, грижата Посветеноста не е достапна за производи купени од неовластени продавачи. Посветеноста за нега е ограничена на оригиналниот купувач на крајни корисници. Можеби ќе се бара исто така да дадете доказ за купување и/или слика на вашиот производ за да се врти мајстор за да се потврди квалификуваноста. Спин. Master го задржува правото да ги провери информациите, да бара валиден доказ за купување и да го негира барањето по свое дискреционо право.

За производот

Избор на клиент