0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Оптоварување 0.00
Вкупно 0.00
© Окида Компатибилен црна ласерска тонер кертриџ за MB MFP, MB471, MB471W, B411D, B411DN, B431D и B431DN печатачи

© Окида Компатибилен црна ласерска тонер кертриџ за MB MFP, MB471, MB471W, B411D, B411DN, B431D и B431DN печатачи

DEN 3.00
Достапно за нарачка

Достапност

S Компатибилен Okidata 44574701 Црниот ласерски тонер кертриџ е загарантирана да настапи со вашиот ласерски печатач Okidata. Го заменува оригиналниот кертриџ Okidata 44574701 ласерски тонер. Компатибилната замена 44574701 ласерски касети и материјали за ласерски тонер (исто така познати како генерички) се специјално дизајнирани за да ги исполнат највисоките стандарди за квалитет, сигурност и исклучителни приноси што ги исполнуваат или ги надминуваат стандардите OEM (Оригинален производител на опрема) за 445747701 Okidata Laser Cartridg -Резултати од печатење на квалитет. Произведени сосема нови, кои содржат 100% нови компоненти, тие се економична алтернатива на скапите OEM 44574701 окидата ласерски тонер касети и материјали. Употребата на компатибилни касети и материјали за ласерски тонер за замена не ја поништува гаранцијата за печатачите. Ние нудиме две години 100% гаранција за задоволство од квалитетот на нашите компатибилни 44574701 ласерски касети и материјали за ласер. ЛД © Касетите се произведуваат во меѓународно овластена фабрика ISO 9002. За употреба во следниве печатачи : Okidata B411 DN, B411 D, B431 D, B431 DN OKIDATA MB471 W, MB461 MFP, MB471. Ние сме ексклузивен препродавач на LD производи бренд на високо квалитетни материјали за печатење. Принос на страница : 4.000 рок на траење : 24-36 месеци Употребата на нашиот тонер за замена за 44574701 не ја поништува гаранцијата за печатачите. Нашата компатибилна замена за кертриџот за тонер Okidata 44574701 е произведен 100% сосема нови, што содржи само нови делови, вклучувајќи сечила на бришачи и други внатрешни делови. За употреба во следниве печатачи Okidata : MB461 MFP, MB471, MB471 W, B411 D, B411 DN, B431 D & B431 DN висок квалитет. 100% загарантирано. Ист капацитет како оригинален.

За производот

Избор на клиент